Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев  коментира пред  NOVA  акцията

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев  коментира пред  NOVA  акцията
Коментари Харесай

Министър Димитър Илиев: В ММС няма място за рекети

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев  разяснява пред  NOVA  акцията по  задържането  на  чиновник  с рушвет. Той изясни, че не знае защо е била предопределена сумата.

" Не мога ви кажа, това би трябвало да ви каже индивидът, който взе участие в тази скица.  Аз обаче поздравявам работата на службите и задържането на нашия чиновник, тъй като  в Министерството на спорта няма място за корупция ”, безапелационен бе Илиев.

" Днес е имало акция на КПКОНПИ и Прокуратурата,  задържан е чиновник с много  огромен рушвет. Ръководството на министерството е оказало цялостно подпомагане. За да могат да съберат те истината. Но сега тече разследване и повече от това не знам. Той е на служба " основен специалист ". Не е на управителна служба ”, сподели той.

Той разясни, че  не е имал информация нито за подозрения в чиновник, нито за акцията по задържане.   " Аз съм на път и сега, в който кацнахме, разбрахме за това ”, съобщи министърът и добави: " Знам, че от много години работи в министерството ”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР